logga
 
 
Internetbutik
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!

 

Scrapbook etc.
Danska vägen 81-83
416 59 Göteborg

031-19 21 00
info@scrapbook.se


Historik om företaget

Scrapbook etc. ligger på Danska vägen 81-83 i Göteborg. Jag som startade företaget heter Gisela och jag började hålla kurser i scrapbooking redan 1997, runtom i Europa. 2001 startade jag Scrapbook etc. som den första scrapbook-butiken i Sverige. Det var helt enkelt vi som startade den populära scrapbook-trenden här i Sverige! Vi har förutom vår butik i Göteborg även butik här på Internet, håller kurser på kvällarna samt är grossister för en del av vårt sortiment.

Vårt mål på Scrapbook etc. är att sprida scrapbooking som hobby över Sverige och Europa, genom att lära ut "scrappandet" på ett mer europeiskt sätt med mer fokus på själva fotona och med hjälp av färger och design. Det är oerhört viktigt för oss är att allt material vi säljer är av högsta kvalitet och syrafritt så dina foton inte förstörs.

Personligen har jag alltid hållit på med "scrapbooking", dvs. klistrat in biljetter och andra minnessaker i mina fotoalbum, använt dekorationer, roliga papper, klistermärken och försökt göra snygga layouter som tilltalar ögat. Men inte förrän jag lärde känna Ingela, en tjej från USA, förstod jag att det jag höll på med hade ett namn! Och att det fanns en massa kul och användbara produkter och hjälpmedel till denna hobby.

Scrapbook etc. är alltså en butik, helt och hållet inriktad på scrapbooking! Vi har alla typer av material i butiken; mönstrade och enfärgade papper, pennor, klistermärken, album, lim, die-cuts (pappersfigurer), stansar, mönstersaxar, schabloner, stämplar, färg, öljetter, band, blommor, knappar, dekorationer, förvaring, skärmaskiner... Och alla produkter vi säljer är syrafria, permanenta, vattenfasta och ljusäkta, såklart! Vi har även en massa kul saker för dig som gör egna kort, håller på med origami, decoupage, mixed media collage, kalligrafi och textning samt annorlunda presentinslagning. Endast fantasin sätter gränser - och den brukar komma igång när man börjar skapa!

På kvällar och helger håller vi kurser i scrapbooking, korttillverkning, textning och kalligrafi - både för vuxna och barn. Se gärna aktuellt kursprogram. Man kan även boka en helt egen kväll, på andra datum än de schemalagda kurserna, för tjejträffen, möhippan, med arbetskamraterna etc.

Dessutom är Scrapbook etc. grossister för Fiskars, Rayhers, PhotoCentrics och 3L:s produkter. Plus att vi designar och tillverkar en helt egen linje med scrapbooks och fotoalbum. De är designade av oss och tillverkade av högsta kvalitet här i Sverige.

Hjärtligt välkommen till oss!

Gisela & RaimoWebbproduktion: designstugan.se © 2006-2016 Scrapbook etc.