Internetbutik
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!

 

Scrapbook etc.
Danska vägen 81-83
416 59 Göteborg

031-19 21 00
info@scrapbook.se


Återförsäljare

SCRAPBOOK etc. är distributör/grossist för följande produkter och företag:

3L:s syrafria och permanenta fotofix, tejp, fotohörn, 3D-kuddar, gluedodz och minneskuvert. Det absolut bästa, mest hållbara och kladdfria sättet att sätta fast foton, minnessaker, dekorationer, band och papper i album och på kort.

Fiskars verktyg såsom skärmaskiner, saxar, stansar, mallar, embossingverktyg osv. Här finns alla typer av hjälpmedel för scrapbooking och korttillverkning. 

Photocentric
Imagebox och Imagepac stämpeltillverkning för både proffs och hemmabruk. Tillverka dina egna clear stamps av vilken bild som helst, ritad, scannad eller fotograferad. Maskiner med glödlampa eller UV-ljus.

Papper och dekorationer från tyska Rayher. Dessa scrapbooking-papper och dekorationer är mer europeiska i sin design; oerhört vackra fotobilder och annorlunda mönster. Ny kollektion varje halvår.

Våra egna album och Scrapbooks är mer europeiska i sin design och utformning än andra album på marknaden. Vi tillverkar dem i Sverige av absolut högsta kvalitet. Du vet väl att du kan mixa fotoblad och plastfickor i våra stora fotopärmar för 12”? Det är det många som uppskattar – vissa scrapbook-sidor vill man absolut inte ha i plast - eller vice versa. Vi tillverkar även fotoblad och multihålade fotosäkra plastfickor i Sverige.

Är du intresserad av att sälja några av dessa produkter i din butik, på homeparties eller på Internet, faxa eller maila oss vad du är intresserad av samt din firmas registreringsbevis så skickar vi prislistor.

Vårt kurskoncept är copyrightskyddat. Håller du själv kurser och vill lära dig vårt koncept hör av dig på telefon 031-19 21 00 så berättar vi mer. Är du grossistkund hos oss så ordnar vi speciella kurser, där vi lär ut vårt kurskoncept så du kan använda det i din egen verksamhet. Kontakta oss för mer information.

Hör gärna av dig om du har några frågor, vill boka tid för en utbildning eller demonstration.

-Webbproduktion: designstugan.se © 2006 - 2016 Scrapbook etc.